Veelgestelde vragen over de Verkeersactieve school
Wilt je iets weten over de Verkeersactieve school? De meest gestelde vragen over de Verkeersactieve school worden hier beantwoord.
Lees meerWilt je iets weten over de Verkeersactieve school? De meest gestelde vragen over de Verkeersactieve school worden hier beantwoord.
Lees meerJe kunt je contactgegevens zelf wijzigen in de portal van de Verkeersactieve school. Via www.rovl.nl kun je inloggen in de portal en bij het onderdeel Gebruiker je eigen contactgegevens aanpassen.
Als je een Verkeersactieve school wilt worden, neem dan contact op met de onderwijsadviseurs. Zij adviseren en helpen je graag verder:
Marjo Zegers voor het (speciaal) basisonderwijs: marjo.zegers@gmail.com
Harmen Krusemeijer voor het voortgezet (speciaal) onderwijs: h.krusemeijer@dtvconsultants.nl
Nieuwe scholen hoeven geen toestemming te vragen aan de gemeente. Voor een goede communicatie is het wel gewenst dat ze dit melden bij de gemeente. De onderwijsadviseurs kunnen hierbij ondersteunen.
Nee. Provincie en gemeenten leggen gezamenlijk middelen en kennis bij elkaar om dit te realiseren. Scholen investeren tijd en kennis om van de Verkeersactieve school een succes te maken.
De schooldirecteur stelt een verkeerscoördinator aan. Diegene is de organisator en het aanspreekpunt voor verkeereducatie en verkeersveiligheid. Ook selecteert de verkeerscoördinator jaarlijks verkeerseducatieprojecten in de digitale omgeving (portal) en plant deze in. Tot slot neemt de verkeerscoördinator deel aan netwerkoverleggen verkeerseducatie (georganiseerd door de onderwijsadviseur) om kennis en ervaring met andere scholen uit te wisselen.
Deel deze pagina op:
Wil je het laatste nieuws weten over #mvd01? Schrijf je in!
We filteren alle informatie (zoals nieuws, agenda en campagnes) op jouw regio. Indien je geen regio selecteert, krijg je alle informatie.